Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 25 de gener del 2013

El tècnic blau va assegurar que "hi ha necessitat de guanyar per nosaltres mateixos, ni pel play off, ni pel descens ". El valencià podrà comptar amb l’última incorporació, Mario Fuentes, però perd a Miki Massana per sanció 
Imatge de l'entrenador valencià a la roda de premsa prèvia al partit d'aquest diumenge (Foto: Carles Miranda)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, va explicar a la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge (17:00 hores) davant el Sestao River que “tenim moltes ganes de guanyar i de revertir aquesta dinàmica de resultats. Hi ha necessitat de guanyar per nosaltres mateixos, ni pel play off, ni pel descens”. A més, l’entrenador del conjunt de la Terra Ferma va admetre que “estem tots fotuts perquè fa molt temps que no guanyem i, per això, cal deixar la porteria a zero”. 

Pel que fa al rival d’aquest cap de setmana, Seligrat va recordar que “el Sestao ha guanyat 5 partits, n’ha empatat 8 i n’ha perdut també 8. D’aquests, totes les victòries han estat a casa i només ha perdut dos partits a com a locals”. A més, també va afegir que “el Lleida només ha guanyat un cop en els últims 50 anys. Anem amb molt respecte ja que té la necessitat de guanyar i, a casa, és un equip molt fort al qual ningú li fa més d’un gol. Per aquest motiu cal tenir la porteria a zero”. El valencià va assegurar que “tenim ganes de tenir la porteria a zero i, a més, hi tenim un interès especial”. 

Per aquest partit, el tècnic del conjunt lleidatà tindrà la baixa segura de Miki Massana que compleix partit de sanció després que el passat cap de setmana el col•legiat li mostres la cinquena targeta groga. Amb qui sí podrà comptar Seligrat és amb Mario Fuentes, l’última incorporació que ha fet el Lleida Esportiu en el mercat d’hivern. El valencià va explicar que “l’he trobat en bones condicions físiques. Esperem que aporti un bon rendiment i experiència al camp”. A més, Seligrat va afegir que “amb Mario intentarem reforçar més la defensa i mantenir la porteria a zero. Comptem amb un jugador més en aquesta zona on hem tingut tantes baixes aquesta temporada”. 

El jugador del Filial Samuel Marquina amb la selecció de Veneçuela 

El jugador de l’equip Filial del Lleida Esportiu, Samuel Marquina, ha participat en el XV Campionat Sud-americà Sub-17 Argentina 2013 defensant els colors de Veneçuela. Per a Marquina aquest és el segon any que es escollit per l’entrenador Rafael Dudamel, tot i que l’any passat Marquina no va passar dels entrenaments previs de preparació per al campionat posterior. 

Samuel Marquina, que es va incorporar a les files del conjunt lleidatà després de participar en l’edició de Barnaball Lleida, va ser convocat el passat mes de desembre per la selecció de Veneçuela. El jove jugador no tornarà a la capital del Segrià fins a finals d’aquest mes de gener.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //