Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 27 de gener del 2013

El conjunt lleidatà va guanyar el Sestao River amb gols de Mata i Barreda. Pau Torres va aturar un penal a la segona part. Els de Toni Seligrat pugen a la sisena posició de la classificació 
Imatge d'una acció del partit entre el Lleida Esportiu i el Sestao River (Foto: Carles Miranda)
El Lleida Esportiu va sumar ahir una victòria important a Las Llanas contra el Sestao River (0-2). Des del passat 23 de setembre, quan els blaus van guanyar a la SD Logroñés a La Gaunas per 2-4, els lleidatans no havien tornat a sumar els tres punts a domicili. El mèrit dels jugadors dirigits per Toni Seligrat va ser doble, ja que el terreny de joc de Biscaia presentava un estat molt pesat i enfangat per culpa de la pluja, que va estar present durant tot el matx. A més, solament dos equips havien guanyat fins al moment a Sestao. Els lleidatans van mostrar una gran efectivitat i van mantenir la porteria a zero, amb el protagonisme destacat de Pau Torres, que va aturar un penal. 

El tècnic valencià del Lleida va treure una alineació defensiva ajuntant a jugadors com Biel Medina, Molo, Álex Cacho, Pau Bosch i Mario Fuentes, que va debutar amb la seva nova samarreta. En canvi, Asier, Canadell i Dalamedo es van quedar a la banqueta i Jesús Imaz no va entrar a la convocatòria. 

Al primer període, el Lleida va veure com els locals sortien amb força, però sense crear perill sobre la porteria de Pau Torres. A partir del quart d'hora de joc, els blaus -vestits amb la senyera- van començar a dominar. Abans del primer gol, Miramón i Mata van gaudir clares ocasions per inaugurar el marcador. Al minut 34, en una acció d'estratègia, Mata va rematar de cap per batre al meta local Montero. Al minut 40, Barreda va finalitzar a la perfecció una gran jugada col•lectiva que el de Binèfar havia iniciat en defensa. Amb 0-2 es va arribar al descans. 

A la represa, el Sestao va buscar un gol ràpid per entrar en el partit. La gran oportunitat local va arribar abans del quart d'hora amb un penal senyalat contra els lleidatans. Pau Torres es va lluït i va enviar el xut d’Arambarri a córner. En el consegüent servei des de la cantonada el mateix davanter local va enviar la seva rematada de cap desviada quan ho tenia tot de cara per marcar. A partir d'aquest moment, els de Toni Seligrat es van defensar amb ordre fins al final del partit. 

Amb aquest resultat, el Lleida Esportiu puja a la sisena posició de la classificació, amb 33 punts, empatat amb el Real Unión, que ocupa el setè lloc. Tot i la victòria, el conjunt de la Terra Ferma no va poder retallar distàncies amb l’Amorebieta, que es va imposar a la SD Logroñés (3-0) i tanca la zona de play off a vuit punts dels lleidatans. Els de Seligrat rebran el pròxim diumenge al Camp d’Esports a l’Amorebieta (16:30h), en el partit que correspon a la vint-i-tresena jornada de lliga del grup II de la 2a Divisió B. 

Fitxa tècnica 

SESTAO RIVER CLUB (0): Montero, Arrizabalaga, Eneko (Unai Calvo 31’), Larrazabal, Hernaez, Orbegozo, Iokin Arambarri, Abasolo (Aqueche 65’), Azkoiti, Terrón i Aritz Solabarrieta (Ibón Gutiérrez 73’). 

LLEIDA ESPORTIU (2): Pau Torres, Barreda, Molo (Gòdia 84’), Biel Medina, Cacho, Mario Fuentes, Pau Bosch, Colorado (Asier Eizaguirre 70’), Pere Milla (Canadell 89’), Miramón i Jaime Mata. 

GOLS: 0-1 Mata (34’); 0-2 Barreda (41’). 

ÀRBITRE: Fernando Román Román. Va amonestar, per part del Sestao River: Orbegozo (34'), Abasolo (35'), Arrizabalaga (71'), Unai (73'),Terrón (85') i Orbegozo (87'). Per part del Lleida Esportiu: Mario Fuentes (14'),Molo (56'), Colorado (61') i Mata (78'). Orbergozo va ser expulsar per doble targeta gorga. 

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la Jornada 22 del Grup II de Segona Divisió B a l’estadi de Las Llanas.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //