Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dissabte, 19 de gener del 2013

El jugador, natural de Madrid, després de desvincular-se del Leganés l’estiu passat s’entrenava aquest curs amb el Tribal Valderas d’Alcorcón de Tercera divisió, on va arribar a jugar 6 partits 
Imatge de l'arribada del jugador a les instal·lacions del club (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu ha confirmat avui la primera incorporació del període hivernal de fitxatges. Es tracta del defensa madrileny Mario Fuentes Bargueño. El jugador té 26 anys fa 1’89 d’alçada i les últimes cinc temporades ha estat lligat al Leganés, del Grup I de la Segona Divisió B. Fuentes, format a les categories inferiors de l’Atlètic de Madrid, signa amb l’entitat lleidatana pel que queda de temporada.

Després del seu pas per les categories inferiors de l’Atlètic de Madrid, el nou jugador del Lleida va jugar al Rayo Majadahonda a Tercera divisió i després va fitxar pel Leganés amb 21 anys. A l’equip madrileny, el nou jugador del Lleida va disputar 137 partits en aquestes cinc campanyes i va ser un dels referents de l’equip que actualment entrena l’ex-jugador de Pablo Alfaro. En total, el defensa va disputar amb el Leganés més d’11.000 minuts i va anotar 7 gols. 

Aquest estiu, però, el jugador es va desvincular del Leganés i al no trobar equip va començar a entrenar-se amb el Tribal Valderas d’Alcorcón de Tercera divisió. Fuentes va disputar 6 partits amb el club madrileny abans de l’aturada nadalenca. 

El nou jugador del Lleida Esportiu es va posar a les ordres de Toni Seligrat en el darrer entrenament abans del primer partit de l’any al Camp d’Esports aquest diumenge contra la UD Logroñés. Fuentes va valorar que “el projecte esportiu que m’han presentat el director esportiu i l’entrenador és el que m’ha fet decidir per aquesta oferta”. El madrileny s’ha marcat el repte “d’adaptar-me amb rapidesa i ajudar a l’equip a complir l’objectiu del play off” 

Per la seva banda, el tècnic blau Toni Seligrat va dir del nou reforç lleidatà que “l’hem portat per a que ens ajudi a millorar. És un jugador jove i amb molta experiència a la categoria. A més, té les qualitats tècniques i humanes que buscàvem”. L’entrenador valencià, després de veure’l entrenar va reconèixer que “té moltes ganes de jugar i de fer millorar a l’equip i també ell individualment”. 

Fuentes no estarà per al partit de demà al no haver arribat a temps la llicència per poder jugar.

{ 1 comentarios... read them below or add one }

  1. Do you need to create an account on Binance but standing difficulty while performing the procedure of the same? Well, it is quite tensed situation as you need on the spot solution or renewal method to handle this error. In order to avail ready-to-use solutions, you can rap the doors of a team of experts who is applicable to every user. Dial Binance support number 1-800-665-6722 which is the natural medium to carry your errors to the experts.
    Binance customer support number

    ResponElimina

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //