Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dijous, 6 de desembre del 2012

Imatge del lliurament de trofeus del I Memorial Máximo Pino organitzat pel CD Magraners (Foto: La Paeria)
El primer torneig formatiu Memorial Máximo Pino, que el CD Magraners ha organitzat en record a l’expresident de l’entitat, ha reunit aquest dijous 14 equips prebenjamins i infantils al camp del Magraners. Aquest matí ha tingut lloc la primera part del torneig que s’ha disputat amb els equips prebenjamins. Hi han participat 8 equips de Lleida i dels pobles del voltant. 

El regidor Fèlix Larrosa ha assistit a la final del torneig, que s’ha emportat el Binèfar després de guanyar el Balàfia per 2 a 0. En tercera posició ha quedat el Baix Segrià, que en la semifinal s’ha imposat al Lleida Futbol Club als penals. 

Aquesta tarda ha tingut lloc el torneig en la categoria infantil, amb la presència de 6 equips. A la nit, el camp del Magraners ha acollit un partit de veterans locals amb una selecció de Lleida, amb jugadors del territori i exfutbolistes professionals, com el regidor Txema Alonso i Sánchez Jara. 

Els homenatges continuaran aquest dissabte, amb el també I Torneig Formatiu Memorial San Juan i Carbelo en què hi jugaran 16 equips benjamins. En total, uns 450 jugadors hauran participat en els dos memorials que el club ha preparat per reconèixer el treball dels seus expresidents.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //