Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 30 de novembre del 2012

El tècnic valencià assegura que viatgen a Teruel amb ganes de sumar una victòria que trenqui la ratxa d’empats, però sap que en aquest grup està tot molt igualat. L’entrenador blau té les baixes de Jesús Imaz, Roger Canadell i Álex Colorado per lesió. 
Imatge del tècnic del Lleida en la roda de premsa prèvia (Foto: Lleida Esportiu)

El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge (16:30) contra el CD Teruel que “serà un partit difícil miris per on ho miris. Pinilla és un camp complicat i ens trobarem un rival amb ganes de guanyar a casa ja que fa dies que no ho aconsegueix i, a més, també té la necessitat de puntuar per sortir de la zona baixa de la taula”. A més, els lleidatans es trobaran “una climatologia molt dura i, a vegades, adversa. Hi ha un clima molt extrem”, ha advertit Seligrat. Però, ha afegit, “cuiden molt bé el camp i si durant aquests dies no hi ha entrenat estarà molt bé. Tinc constància que en el partit que van jugar contra el Sestao estava bé”. 

Seligrat ha explicat que viatjaran a Terol amb “la necessitat de guanyar ja que fa dies que no ho fem, però anirem amb la mateixa necessitat de sempre. Tenim ganes de sumar tres punts però no més que en el partit anterior”. L’entrenador blau ha assegurat que “tot està molt igualat, amb molts empats en les jornades i les victòries són per un gol. Els resultats són molt ajustats i aquesta és la dinàmica de cada setmana”. 

Pel que fa al rival d’aquest diumenge el tècnic ha assenyalat que “és un equip amb carències pel que fa a l’experiència a la categoria i pel que fa a nivell de qualitat, però això ho compensen en l’actitud”. A més, el valencià ha destacat que “a casa els rivals són i som més forts”. 

Per aquest partit Toni Seligrat tindrà les baixes segures de Jesús Imaz, Colorado i, segurament, Roger Canadell, tots ells per lesió. Pel que fa a Canadell, el tècnic ha manifestat que “les proves que se li han fet han descartat que tingui cap lesió, però aquesta setmana no ha entrenat”. Davant les baixes el valencià ha dit que “quan estem tots l’equip encara és més fort. Algun dia arribarà el moment en que no tinguem baixes”.

De cara al proper partit de lliga al Camp d’Esports, que tindrà lloc el dijous dia 6 a les 17:30 hores, Seligrat ha manifestat que “hi ha temps suficient per recuperar als jugadors. Sóc un entrenador molt exigent i crec que els meus jugadors necessiten descansar”. Davant la possibilitat de jugar els partit de lliga en horari matinal, el valencià ha admès que “si cada dia entreno a les 10 del matí, l’ideal seria jugar a les 10 del matí. Sé que el club pensa en els aficionats que venen al camp. Igual faria menys fred. Cal recordar que el diumenge passat va fer un bon dia i, a la tarda, va ploure”. A més, el tècnic ha dit que “també cal parlar amb els futbolistes”. Amb tot, Seligrat ha assegurat que “si és el millor per al club ho farem”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //