Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dijous, 1 de novembre del 2012

El conjunt lleidatà va fer un partit molt seriós i es va emportar els tres punts gràcies a tres gols de Marín. Els de l’Urgell encadenen una bona ratxa i ja són cinquens a la classificació
Imatge de la victòria del Tàrrega a l'Andorra (Foto: Josep Canosa)
La UE Tàrrega va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva en el partit contra l’Andorra ajornat de la sisena jornada del grup II de Primera Catalana. Aquell matx es va suspendre en el seu dia ja que l’equip andorrà tenia molts jugadors convocats per la selecció andorrana per afrontar els partit europeus. La nota destacada del partit al Municipal Joan Capdevila, deixant de banda els tres punts del conjunt local, va ser el triplet de gols que va anotar Marín.

El conjunt lleidatà va sortir fort al camp i, Esteve, al minut 6, va protagonitzar la primera jugada d’atac del partit,on va ser agafat i l’àrbitre es va empassar la falta. L’Andorra no va demostrar molt en la primera part. Marín va tenir una bona opció d’inaugurar el marcador al minut 23, després d’una bona jugada personal, però el seu xut final va sortir fluix. Poc després, el mateix jugador va estar més encertat i va sorprendre al porter andorrà amb una rematada col·locada (1-0). L’Andorra va tenir la seva opció clara de falta al minut 32. Marc Pujol , el més destacat dels visitants,va llençar la falta amb intenció, però Joel va aturar. La primera part va acabar amb l’1-0 en el marcador.

A la represa, el guió no va variar massa. El Tàrrega va seguir tenint el control del partit. Al minut 51, una bona passada d’Esteve a l’espai per Marín no va acabar en gol per poc. El gol de la tranquil•litat va arribar en el minut 74 amb una rematada forta al segon pal de Marín (2-0). Insaciable, el davanter targarí va culminar amb una vaselina una jugada ràpida dels locals en el minut 76 (3-0). Poc després, una rigorosa falta en contra del Tàrrega va significar el 3-1, obra de Marc Pujol (3-1). Després del gol visitant, el partit es va adormir i es va arribar al final amb el resultat de 3-1.

Ara, el Tàrrega, cinquè a la classificació, tindrà poc temps per reposar ja que en 48 hores viatjarà al camp del Torredembarra, l’últim classificat de la Lliga.

Fitxa tècnica:

UE TÀRREGA (3): Joel Mur, Albert Bañuelos, Gerard Domingo, Robert Palau, Dennis Fonoll (Oriol Casellas 70’), Marc Grau, Rafael Delgado (Eric Pla 80’), David Vendrell, Juan Manuel Marín (Oscar Biela 88’), Nuno (David Pacheco 60’) i Jordi Esteve (Dídac Florensa 89’).

F.C. ANDORRA (1): Ferran, Pujol, Garcia, Ayala, Clemente (Alves 57’), Somoza (Martínez 70’), Gil (Maneiro 46’), Gómez, Roch, Moisés i Isern (Guevara 57’).

GOLS: 1-0 Marín (29’); 2-0 Marín (74’); 3-0 Marín (76’) i 3-1 Pujol (79’).

ÀRBITRE: David Pinel Fernández. Va amonestar al local Nuno (40’) i als visitants Garcia (25’), Pujol (66’), Martínez (83’).

INCIDÈNCIES: Partit ajornat corresponent a la sisena jornada del Grup II de Primera Catalana al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega.