Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 12 de novembre del 2012

El conjunt dirigit per Edu March va jugar un dels pitjors partits de la temporada i va regalar els dos gols al Tecnofutbol, que va demostrar una gran efectivitat
Imatge del partit entre el Tàrrega i el Tecnofutbol (Foto: Josep Canosa)
La UE Tàrrega va perdre contra el Tecnofutbol de Barcelona, equip de recent creació, en la desena jornada del grup II de Primera Catalana. El conjunt local va fer un dels pitjors partits de tota la temporada i no va tenir opcions d’aconseguir un resultat positiu. Per la seva part, els visitants van aprofitar dos regals per emportar-se els tres punts del Municipal Joan Capdevila

El Tàrrega va sortir espès al camp i l’equip barceloní amb una gran actuació defensiva en va tenir prou per emportar-se el partit. Una jugada polèmica, que l’àrbitre va entendre com a cessió, va acabar amb la corresponent falta dins l’àrea i el gol que va pujar al marcador en el minut 9, obra de Serrano (0-1). Aquest gol encara va desordenar més als targarins. Poc després, Joel va aturar a boca de canó una rematada que podia haver significat el segon dels visitants. Després d’aquest desordre inicial, el Tàrrega va intentar aproximar-se a l’àrea barcelonina i, Esteve, no va encertar en una vaselina en el minut 28. Marin, dos minuts després, no va poder recollir una pilota que havia anat al pal, en una altra bona ocasió dels targarins. Poca cosa més a destacar en aquesta primera part.

A la represa, els visitants van colpejar de nou. Serrano es va aprofitar d’una indecisió defensiva entre Palau i el seu porter i la va aprofitar per fer el segon gol a plaer (0-2). Aquest marcador advers va trencar qualsevol possibilitat de remuntada, ja que els d’Edu March van seguir molt espessos i no van tenir gaires ocasions en aquest segon temps. La més clara, una falta de Nuno en el minut 54 va sortir fora per poc. L’equip visitant es va dedicar a mantenir la renta i no va patir massa. El Tàrrega no va tenir continuïtat i l’equip visitant, físicament superior, va tallar qualsevol internada dels targarins. Al final, derrota justa del conjunt de l’Urgell, que no va demostrar les bones maneres de partits anteriors.

Amb aquesta derrota el Tàrrega cau a la setena posició. En la següent jornada, l’equip dirigit per Edu March viatjarà a Tarragona per enfrontar-se al CD Morell (dissabte a partir de les 16:30h).

Fitxa tècnica:

UE TÀRREGA (0): Joel Mur, Albert Bañuelos, Robert Palau (Jordi Jofre 57’), Dennis Fonoll, David Pacheco, Rafa Delgado (Dídac Florensa (76’), David Vendrell, Juan Manuel Marin (Francesc Ropero 76’), Nuno (Enric Pla 57’), Jordi Esteve i Albert Pont.

CENTRO EUROPEO TECNOFUTBOL (2): Ciurana (Moyà 66’) , García, Delgado, Galles, Lieno (Sipeuwa 53’), Blanco, Arce (Robles 89’), Serrano (Da Costa 73’), Guzmán, Torello i Djika (Rodríguez 75’). GOLS: 0-1 Serrano (9’); 0-2 Serrano (52’).

ÀRBITRE: Moisés Vizcarro Caparrós. Va amonestar als locals Bañuelos (48’), Nuno (51’), Vendrell (89’) i als visitants Djika (33’), Blanco (40’), Serrano (43’), Arce (66’), García (85’), Torello (89’).

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la desena jornada del Grup II de Primera Catalana al Municipal Joan Capdevila.