Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 5 de novembre del 2012

El conjunt de Toni Seligrat està a quatre punts de batre els números dels blaus a la primera volta del campionat de l’any passat. A més, els de la Terra Ferma no han abandonat mai la zona de play off 
Imatge del gol marcat per Jesús Imaz ahir contra l'Izarra (Foto: Carlos Miranda)
Des que va començar la Lliga el passat 26 d’agost al Camp d’Esports, el Lleida Esportiu només fa que millorar els registres de la temporada passada. El llenguatge del futbol, a fi de comptes, són els resultats, doncs enguany, els blaus estan superant els números que van firmar els d’Emili Vicente en l’anterior curs. 

El nou tècnic, Toni Seligrat, es troba a poc més d’una victòria de superar el registre de punts de tota una primera volta del Lleida de l’anterior campanya. La temporada 2011-2012, el conjunt de la Terra Ferma va sumar 25 punts en 19 jornades. De moment, amb el punt sumat ahir a Izarra, l’actual plantilla ha sumat 21 punts en 11 jornades, fent-se forts al Camp d’Esports on han aconseguit 13 punts. 

Si comparem els punts de la mateixa jornada, el Lleida d’aquesta 2012-2013 ha sumat quatre punts més que fa un any. En l’apartat de gols també hi ha una notable millora. Ofensivament el conjunt de Toni Seligrat ha fet 19 gols, un més que els d’Emili Vicente la temporada passada. La gran diferència radica en els gols encaixats, on aquesta temporada la defensa lleidatana ha rebut 10 gols menys que en la jornada 11 del curs passat. 

Aquests bons números han fet que els lleidatans, en les onze jornades disputades fins al moment, no hagin abandonat mai la zona més privilegiada del play off d’ascens a Segona A. Les victòries, sobretot com a locals, han fet que els lleidatans estiguin tant ben situats des del primer moment. A banda del liderat de les dues primeres jornades, a la tercera i la quarta jornada del campionat els blaus es van situar en la segona i la quarta posició a causa d’un empat i una derrota amb el Sestao River i l’Amorebieta, respectivament. 

De la cinquena a la vuitena jornada de lliga el Lleida Esportiu no es va moure de la segona posició, darrera de l’Alavés, gràcies a les 3 victòries que va aconseguir l’equip blau i l’empat contra el filial del Racing. En els darrers tres partits el conjunt de la Terra Ferma continua en zona de play off gràcies a la quarta posició que ocupa a la taula després d’aconseguir una derrota, una victòria i un empat contra l’Athletic Club B, el Tudelano i l’Izarra concretament. 

Aquest diumenge, en el partit corresponent a la dotzena jornada que el conjunt blau disputarà al Camp d’Esports contra el Barakaldo (17:00h), el Lleida tindrà una nova oportunitat de seguir superant-se i mantenir aquest bon moment de forma.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //