Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 5 de novembre del 2012

El conjunt blau empata amb l’Izarra en un partit que deixa amb mal sabor de boca els de Toni Seligrat. Tot i això, el Lleida Esportiu segueix a la zona de Playoff. 

L'onze inicial del Lleida Esportiu amb l'equipació visitant vermella. (Foto: Lleida Esportiu)

El Lleida Esportiu va jugar amb un home més al llarg dels darrers 30 minuts de partit i no va poder remuntar el gol d’Aranaz, qui havia empatat el partit al minut 30 tot donant resposta al gol de Jesús Imaz, qui havia posat el Lleida per davant al marcador al minut 8. 

El partit s’ha iniciat amb un clar domini del conjunt blau qui començava aviat a visitar l’àrea del conjunt local. Fou en una d’aquestes internades on Asier Eizaguirre va caure en una acció de penal per a molts dels assistents al partit. No per l’àrbitre, qui va deixar seguir el joc. Tot i això, el conjunt lleidatà no va tenir temps de lamentar-se per aquesta darrera acció ja que, al minut 8 de partit, Jesús Imaz col·locava el Lleida Esportiu per sobre al marcador després de transformar una bona assistència de Miramon que es colava per enmig de la defensa.


Ja amb el marcador a favor, els homes de Toni Seligrat han intentat calmar el ritme del partit tot lluint una defensa sòlida i un joc tranquil, que no passiu, per evitar qualsevol mena d’ensurt en un partit que semblava, des d’un principi, estar sota control. Tot i això, les coses no van sortir com els lleidatans haguessin desitjat. Al minut 30 de partit, els locals igualaren el marcador en una jugada aïllada en la que aprofitaren una de les poques errades defensives dels de Toni Seligrat. Aranaz batia a Pau Torres amb una rematada des de la frontal de l’àrea en la que va ser la primera rematada de l’Izarra.

Ja a la segona part, el Lleida va tornar a prendre el control del partit i les ocasions es començaren a succeir una darrera l’altra. Asier, Imaz i Mata disposaren d’ocasions per posar el Lleida Esportiu per davant al marcador, tot i això, els jugadors del conjunt blau no foren del tot precisos. Al minut 61 de partit, l’Izarra es quedava amb un home menys. Tot i això, el Lleida seguia sense trobar el gol de la victòria. Imaz no va poder transformar un bon remat que marxava per la dreta de la porteria de Pagola i Asier no va poder fer lo propi amb una rematada a boca de canó que acabava mansament a les mans del porter del conjunt local.

El Lleida no va poder portar-se més que un empat al camp de l’Izarra, tot i això, els de Toni Seligrat segueixen a la quarta posició de la taula amb 21 punts i en zona play off per onzena jornada consecutiva.


Fitxa tècnica

CD Izarra: Gorka, Iñaki, Paris, Briñol, Barrena, Ciganda, Araiz (Palacios, 63'), Guembe, Viana (Etzieder, 82'), Ardanaz, Azcona (Maestresalas, 89').

Lleida Esportiu: Torres; Barreda, Biel, Bosch, Cacho; Milla (Xisco, 53'), Colorado (Massana, 64'); Miramón, Asier, Imaz; Mata (Dalmedo, 74').

Àrbitre: Gorka Sagues Oscoz (col·legi basc). Amonestà a Ardanaz, Araiz, Guembe i Ciganda (doble groga) per part de l'Izarra. I per part del Lleida Esportiu amonestà a Colorado i Mata.

Estadi: Merkatondoa (Estella, Navarra).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //