Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 1 d’octubre del 2012

El conjunt lleidatà, que no va jugar un gran partit, va acabar patint en la recta final per l’expulsió del local Domi. Nuno va contrarestar el gol del visitant Javi a la primera meitat

Imatge d'una acció del partit entre el Tàrrega i el Santfeliuenc (Foto: Josep Canosa)
El Tàrrega va sumar un nou punt ahir contra el Santfeliuenc, un equip que va demostrar ser un conjunt molt complicat de batre. L’equip del Baix Llobregat, que venia compartint el liderat del Grup II de la Primera Catalana amb l’Ascó i l’Andorra, es va deixar dos punts al Municipal Joan Capdevila. El Tàrrega,vist el vist, va sumar un punt que no deixa de ser dolent.

La primera part va ser de domini altern, tot i que el primer a xutar va ser el Santfeliuenc, amb un xut desviat, al minut 9. Passat el quart d’hora de partit, Eric Pla va respondre de falta directa, però el porter visitant Carlos va aconseguir aturar. Al minut 26, va arribar el gol de Javi, després d’una bona jugada visitant, i on Joel no va arribar a sortir i es va veure sorprès amb un xut fort i col·locat (1-0). Aquest gol va desorientar als targarins, i al minut 30, Josele va marcar el 0-2 a favor del conjunt visitant, però l’àrbitre el va anul·lar ràpidament.

La jugada més clara pels targarins va arribar al minut 32, quan Alberto es va trobar sol davant el porter visitant, però el seu xut va sortir massa desviat. A la següent acció, el Tàrrega sí que va trobar porteria. Una bona passada de la mort de Juan, la va aprofitar Nuno per fer l’1-1 al minut 35 de partit. Amb aquest empat a l’electrònic es va arribar al descans.

A la segona part, el partit es va equilibrar més i les defenses es van imposar a les davanteres. A més, els progressius canvis durant aquest segon període van adormir el matx. La jugada clau va ser l’expulsió de Domi, amb dos targetes grogues, al minut 77, que va condicionar molt la recta final del partit. A partir d’aquí, el domini va ser totalment visitant, que va posar en força problemes als targarins. Al minut 83, una triple jugada de rebots no va acabar sent l’1-2 de miracle. Els intents finals van tindre en tensió als aficions locals i, fins i tot, a Edu March, que va acabar expulsar per no saber controlar el seu temperament.

Al final, repartiment de punts, que vist el vist, no es dolent del tot, però que fa que el Tàrrega encara no hagi pogut guanyar cap partit a casa. El conjunt dirigit per Edu March ocupa l'onzena posició a la taula. Diumenge vinent (12:00h), el conjunt targarí visitarà el camp de l’Ascó, rival que conté força exjugadors del conjunt de l’Urgell.

Fitxa Tècnica:

UE TÀRREGA: Joel, Pacheco (Juande, 74'), Alberto Bañuelos, Domi, Palau, Marc Grau (Dennis, 84'), Joan Esteve, Vendrell, Juan Marín (Jofre, 80'), Nuno (Marc Baiget, 74') i Eric Pla (Rafa Delgado, 56').

SANTFELIUENC FC: Carlos, Fabri, Alberto, Pere, Dani Ortiz (Arcos 61'), Joserra, Álex Bolaños, Éric Pacheco (Maldonado, 85'), Josele, Gabri (Jonhy, 61') i Javi Honorato (Quiles, 73').

GOLS: 0 - 1, Javi Honorato, 26'; 1 - 1, Nuno, 35'.

ÀRBITRE: Salvador Tomás López. Va amonestar els visitants Dani Ortiz, Javi Honorato i Éric Pacheco. Va expulsar amb doble targeta groga el local Domi (44’ i 77') i l'entrenador Edu March (89') per vermella directa.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la quarta jornada del Grup II de Primera Catalana a l’estadi Municipal Joan Capdevila (300 espectadors).