Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 9 d’octubre del 2012

El jugador de 19 anys compaginarà els partits amb el primer equip i el Filial. Genís Serra marxa cedit al Monzón de Tercera Divisió pel que queda de temporada 
Imatge de Ramón García, que puja del filial del Lleida Esportiu (Foto: Lleida Esportiu)
El jugador del filial del Lleida Esportiu, Ramón García, passa a formar part de la plantilla del primer equip blau en la present temporada 2012-2013. Ramón García, de 19 anys i natural d’Albesa, s’ha mostrat molt “satisfet de poder formar part del primer equip i una bona notícia per als jugadors del filial, que Toni Seligrat es fixi en nosaltres”. 

El jove jugador entrenarà, a partir d’ara, sota les ordres de Toni Seligrat i els dies de partit que no estigui convocat amb el primer equip anirà a jugar amb el Filial blau, que dirigeix Josep Maria Espasa. 

Per la seua banda, el defensa lleidatà Genís Serra, que no entrava molt en els plans de Toni Seligrat, ha marxat cedit al Monzón de la Tercera divisió aragonesa pel que queda de temporada. D’aquesta manera, el jugador “podrà seguir la seva formació i disposar de minuts en una categoria competitiva com és la Tercera aragonesa”, ha comentat el director tècnic Jordi Esteve.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //