Últimes Notícies

// Posted by :Juan Moreno Sánchez // On :dilluns, 24 de setembre del 2012

El conjunt de Toni Seligrat culminà de forma brillant un partit que podria haver esdevingut un tant difícil de no ser pels dos gols de Miki Massana als últims deu minuts. 

Fotografía de Miguel Herreros (larioja.com)

El Lleida Esportiu va aconseguir una victòria transcendental ahir a Las Gaunas y així doncs deixa enrere la seva mala ratxa marcada per l’eliminació de la Copa del Rei i la contundent derrota davant l’Amorebieta a la darrera jornada del campionat. L’equip lleidatà, que es va trobar amb un coixí de dos gols als quinze minuts de partit, va trobar-se amb un rival que no li va posar les coses gens fàcils i que, fins i tot, va estar molt a prop d’aconseguir l’empat. Tot i això, l’encert i determinació dels homes de Seligrat conduïren els tres punts cap a la capital del Segrià.


El Lleida Esportiu començà el partit amb moltíssima empenta i als primers minuts ja temptava la porteria del SD Logroñés. Les accions de perill es començaven a produir en quant el conjunt blau va trobar el carril d’entrada per la banda esquerra. Mata feia el primer al minut 3 tot i que de forma il·legal. Així doncs l’àrbitre anul·lava la jugada per fora de joc. Fou al minut 6 quan Mata ja sí estrenava el marcador de Las Gaunas després de superar al porter Gonzalo amb una gran rematada de cap. L’alegria del Lleida no acabava aquí sinó que al minut 15 Imaz posava el 2-0 al marcador davant la protesta de l’afició del conjunt roig i blanc, qui demanava fora de joc del jugador lleidatà. El Lleida Esportiu es posava 2-0 als quinze minuts de partit però, no estava tot dit ja que el Logroñés es va posar les piles i va començar a trepitjar l’àrea del Lleida amb perill. Cap a la mitja hora de partit arribaven més males notícies pels de la Rioja. Mata realitzava una forta entrada sobre Salazar, qui va haver d’abandonar el terreny de joc amb una lesió que va resultar molt més greu del que semblava (fractura de tíbia i peroné). Tot i això, el Logronyés retallava distàncies al minut 33 gràcies a una bona rematada d’Olavarrieta, qui convertia en gol una gran centrada d’Omar des de la banda esquerra. Cap a la mitja part l’afició de Las Gaunas es volcava amb el seu equip i mostrava el seu rebuig envers l’anterior acció de Mata sobre Salazar i l’actuació de l’àrbitre. Rebuig que es va incrementar al minut 37 quan Jon Moya rebia una targeta groga que li passaria factura tot després de realitzar una entrada similar sobre Mata.

Arribava la segona meitat i el conjunt local ho seguia intentant, però, el Lleida va saber controlar el partit i amb una defensa i un contraatac ben armats va seguir lluitant pel partit. Colorado va tenir una bona oportunitat a pilota parada, però, la pilota va marxar per dalt de la porteria. Mata també va disposar d’una clara ocasió davant del porter Gonzalo, qui aturava amb molta precisió. Així doncs, i davant la immobilitat del marcador i la possibilitat de perdre dos punts, Toni Seligrat havia de jugar alguna de les seves cartes. Massana i Saife sortiren a escalfar. El segon dels dos, més atacant, semblava l’opció més atrevida per tal d’anar pel partit, però, Seligrat va apostar pel lleidatà, de caire més defensiu, per tal de mantenir el resultat. Tot i això, els plans de l’entrenador del Lleida van sortir totalment del revés ja que Miki Massana fou qui sentencià el partit a falta de quinze minuts pel final en dues jugades a pilota parada ben closes pel migcampista lleidatà. Cap al minut 87 Jon Moya rebia la segona targeta groga i enfilava la porta dels vestidors i amb aquestes, el Logroñés es trobava a la cloenda del partit amb un gol de Del Puente, que no va servir de gaire. 

El Lleida Esportiu s’emporta els tres punts de la jornada 5 del campionat amb una victòria de rigor i ocupa ja la segona posició del Grup II de la Segona Divisió B. 



Fitxa técnica: 

SD Logroñés: Gonzalo, Gerardo, Moya, Salazar (Metola, 29'), Omar (Tamayo, 77'), Pitu, Candelas, Miguel, Jorge Herreros, Olavarrieta i Toledo 


Lleida Esportiu: Pau Torres, Barreda, Pau Bosch, Mata, Colorado (Saiffe, 84'), Imaz (Miki, 65'), Álex Cacho, Biel Medina, Asier (Pere Milla, 54'), Molo i Miramón 



Árbitre: 

Sergio Pérez Muley del colegi madrileny, Javier Monrabal i Raúl Sánchez. Amonestà a Candelas, Pitu, Gerardo i Metola per la SDL i Colorado, Barreda i Pau Bosch pel Lleida. Moya de la SDL va ser expulsat al rebre dues targetes grogues. 


Gols: 

0-1, min. 6: Mata; 0-2, min. 15: Imaz; 1-2, min. 33: Olavarrieta; 1-3, min. 


Incidències: 

900 persones a Las Gaunas.



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //