Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 14 de setembre del 2012

El tècnic del Lleida esportiu ha destacat que la derrota de Copa va ser una llàstima i que no repetiran més de dos futbolistes del partit davant de l’Eibar. 
Imatge de Toni Seligrat a la roda de premsa d'avui (Foto: Lleida Esportiu)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dissabte (17:00) contra l’Amorebieta que “estem fotuts per la derrota de la Copa però a nivell anímic no ens ha afectat ja que hem pogut treure conclusions positives. A més, van jugar jugadors que fins ara havien tingut pocs minuts i que tenien una mitjana de 22 anys”. 

El valencià demana calma a l’afició i a l’entorn ja que “no hi ha cap motiu de nerviosisme. A la tercera jornada som segons amb 7 punts. La derrota a la Copa és una llàstima”. Davant dels biscains, l’entrenador ha esmentat que en l’onze del conjunt blau “no hi hauran més de dos futbolistes que van jugar davant l’Eibar el passat dimecres”. 

Pel que fa al rival d’aquest dissabte, Seligrat creu que serà un partit complicat si tenim en compte que “l’any passat no va perdre gairebé ni un punt al seu estadi i cal tenir present que aquest any s’han reforçat”. A més, el tècnic ha explicat que “en les tres jornades de lliga han sumat dos punts i això fa que tinguin la necessitat de sumar”. El tècnic blau, també ha afegit que l’Amorebieta “és un equip fort al seu camp i tindrà un plus de motivació per treure els tres punts a casa”. 

Toni Seligrat ha avisat als seus jugadors que cal “estar molt alerta. Hem de ser molt intensos i hem de jugar amb els cinc sentits posats”, ha especificat el tècnic valencià. A més, la “mitjana d’edat dels jugadors de l’Amorebieta és de 25-26 anys i tots tenen experiència en el grup dos, i nosaltres encara no. Però l’agafarem i competirem cada cop millor”. 

Per aquest partit l’entrenador del conjunt de la Terra Ferma compta amb tots els seus efectius. “Hi ha hagut jugadors amb problemes durant la setmana però avui ja han entrenat tots”, ha finalitzat Toni Seligrat. 

Els convocats per a aquest partit són: Pau Torres, Barreda, Pau Bosch, Miki Massana, Pere Milla, Mata, Colorado, Imaz, Gòdia, Pau Núñez. Cacho, Biel Medina, Asier, Molo, Ignasi i Miramón. Es queden fora: Canadell, Genís Serra, Genís Soldevila, Xisco, Saife i Oriol.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //