Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :dilluns, 3 de setembre del 2012

Els dos conjunts van donar per finalitzada la seva preparació amb un partit molt disputat al Municipal de la localitat del Segrià. Dídac i Montoy van ser els autors dels gols de l’enfrontament.

Imatge del partit d'ahir al Municipal d'Alcarràs (Twiiter Josep Antoni Moreno)
El F.C. Alcarràs i la U.E. Tàrrega van donar per finalitzada la pretomporada ahir en la presentació de l’equip local davant la seva afició. L’inici del partit va ser clarament favorable a l’Alcarràs, però, al pas dels minuts, el Tàrrega es va fer amb el control del partit. A la segona part, mateix guió, domini inicial de l’Alcarràs i control general del Tàrrega.

El conjunt dirigit per Edu March va afrontar el partit amb diverses baixes, per decisió tècnica i per lesió. D’aquesta manera, el conjunt de l’Urgell es va presentar amb sis jugadors de l’equip amateur. Ben aviat van començar a arribar les ocasions. Francesc, al minut 5, es va plantar sol davant del porter local, però aquest, amb gran habilitat, va enviar a córner. Al quart d’hora de jocs, el davanter de l’Alcarràs, Dídac, va rematar de cap a les mans del porter visitant Joel. Abans d’arribar a la mitja hora de la primer meitat, Eric Plà, va provar des de lluny, però la seva rematada va sortir desviada. Les ocasions s’anaven succeït a favor del Tàrrega i, Francesc, al minut 35, va tornar a fallar un mà a mà davant de Roger, aquest cop, però, la pilota va sortir directament fora. Abans d’arribar al descans, un altre cop Dídac, va rematar molt fluixeta una pilota morta dins l’àrea visitant.

A la represa, l’Alcarràs va sortir amb més ganes i va aconseguir avançar-se al marcador. Una centrada des de la banda dreta va ser aprofitada per Dídac per inaugurar l’electrònic a favor del conjunt local (1-0). A partir d’aquí, un carrusel de canvis va aturar el ritme del partit i el va deixar més físic. Aquest fet no va deixar veure tantes ocasions com en el primer temps. Tot i això, Eric Plà, de falta directa, ha va intentar sense fortuna. Al minut 74 de partit, un córner votat pel Tàrrega va ser aprofitar per Montoy per posar les taules al marcador (1-1). Als últims 10 minuts, Llorenç, pel conjunt local, ho va provar des de fora de l’àrea, però es va topar amb Albert, porter del Tàrrega en la segona meitat. Finalment, Marc Grau va rematar amb potència, però el resultat no es va moure més.

Amb el partit d’ahir, el Tàrrega va sumar el sisè empat (Nàstic, Almacelles, Linyola, Fraga, Alpicat i Alcarràs) de la pretemporada. Els altres tres compromisos dels homes d’Edu March s’han saldat amb una derrota (Muhlenberg College) i dues victòries (Pobla de Mafumet C.F. i Agramunt). El pròxim diumenge el conjunt de l’Urgell començarà la Primera Catalana davant del Sants (12:00h), al Camp de Futbol de l’Energia. Per la seva banda, l’Alcarràs, a Segona Catalana, també s’entrenarà el proper diumenge al Camp Municipal de Bellcaire d’Urgell davant del Bellcairenc (18:00h).

Fitxa Tècnica:

F.C. Alcarràs: Roger, Sergi, Iván López, Aguistí, Sergi Reig, Iván de la Igelsia, Aleix Sanjuan, Dani Fernández, Dídac, Josep Fuentes i Arnau. També van jugar: Aleix Ortega (Ps.), Roger Escarp, Jonathan, Marc Pasaman, Jordi Dolcet, Llorenç, Gòdia, Genís, Jordi Cornada i Juan.

U.E. Tàrrega: Joel, Roger, Pere, Domi, Moleres, Juande, Baiget, Marc Grau, Frances, Rafa Delgado i Eric Plà. També van jugar: Albert (Ps.), Montoy, Arnau Pacheco, Iván i Jordi Jofre. Àrbitre: Francesc Xavier Serrano Hernández.

Gols: 1-0 Dídac (min 55) i 1-1 Montoy (min 74).

Incidències: Presentació de l’Alcarràs davant la seva afició. 200 espectadors.