Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 4 de setembre del 2012


El Lleida Esportiu ha decidit continuar amb la iniciativa que va començar la temporada passada que consistia en invitar als socis a la llotja del Camp d’Esports. Així, doncs, en el proper partit al Camp d’Esports, concretament aquest diumenge a partir de les 18:00 hores contra el Sestao River, el club invitarà a presenciar el partit des de la llotja a cinc socis. 
Amb aquest acte, els responsables de l’entitat esportiva, volen premiar la fidelitat dels simpatitzants que donen suport al conjunt de la Terra Ferma. 

Els dirigents del club blau han decidit continuar a partir de l’últim soci que va ser invitat, ja que, d’aquesta manera, “tothom podrà ser invitat a la llotja, del primer fins a l’últim soci”, ha afegit Òscar Sarramia, responsable de l’àrea social del Lleida Esportiu. 

Les oficines el club obertes el dissabte al matí 

El Lleida Esportiu amplia l’horari de les seues oficines de cara al proper cap de setmana. Els socis que encara no hagin retirat el seu abonament de temporada ho podran fer aquest dissabte 8 de setembre durant el matí. Concretament l’horari d’obertura serà de 10 a 14 hores. L’horari normal de les oficines del club és de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //