Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 4 de setembre del 2012

Xisco Hernández sap que pot ser la seva gran temporada fora de les illes. Podria debutar demà mateix contra el Reus en el partit de Copa Catalunya. 
Imatge de Xisco Hernández a la sala de premsa del Camp d'Esports (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu ha presentat aquest migdia l’últim jugador en aterrar al Camp d’Esports. Francisco Hernández, més conegut com a Xisco, és un jove jugador, que arriba procedent del Mallorca B. El quart balear de la plantilla del Lleida, després de Biel Medina, Ignasi Dalmedo i Pau Núñez, no s’ho va pensar per firmar amb el club de la Terra Ferma: “Vaig acceptar jugar al Lleida perquè aquest equip aspira a alguna cosa més. És un grup nou i, per tant, una nova experiència”. El futbolista, de 23 anys, vol progressar i fer-se més jugador “vull aprendre del grup, del Lleida i ser el més competitiu que pugui per l’equip”. 

El balear té el privilegi d’haver debutat a Primera amb el Mallorca de Joaquín Caparrós, però no s’hi va quedar: “Al final, per diversos motius, no vaig arribar al primer equip”, admet. Xisco coneix al Lleida “per haver jugat contra ell i, a més, conec al Pau Torres. Amb ell vaig jugar al futbol de petit”, declara l’última incorporació a la plantilla de Toni Seligrat. . 

Des del primer moment, el balear s’ha sentit recalçat pels seus companys i creu que “és un equip molt competitiu que té moltes ganes de lluitar”. El migcampista també ha explicat que “l’equip respon molt bé i segur que aquest any farem coses molt boniques”.

El jugador sap que sense l’afició l’equip no pot assolir el seus objectius, així que anima al públic a venir al camp: “Esperem que la gent s’animi i vingui a l’estadi. És molt important per a nosaltres el suport de la gent”, ha afegit Xisco. 

Per la seua part, el director esportiu del club, Jordi Esteve, li ha desitjat molta sort en aquesta etapa al club blau. Esteve també ha recordat que “cal que siguem competitius ja que la competició és molt exigent, però nosaltres rendim a un bon nivell”. El dirigent també ha animat a l’aficionat: “Que el soci doni suport al club i als jugadors és molt positiu ja que ens ajuda davant l’exigència dels rivals”, ha finalitzat Esteve. 

Per últim, el futbolista s’ha definit com un jugador a qui li “agrada atacar però sempre pensant en que s’ha d’ajudar a l’equip”. Segons Xisco, “em sento més agust a la mitja punta, però puc jugar on digui l’entrenador, ja que puc ocupar les tres parts de dalt”. Durant la roda de premsa el jove ha demostrat les seues ganes d’ajudar a l’equip i ha assegurat que està “disposat a jugar quan ho digui l’entrenador. Jo estic preparat ja que durant aquest temps he estat treballant a Mallorca”. 

Demà, la nova incorporació podria tenir els seus minuts en el partit de Copa Catalunya que el conjunt de Toni Seligrat afrontarà davant del Reus (20:00), a la localitat tarragonina.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //