Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :diumenge, 9 de setembre del 2012

El conjunt de Toni Seligrat ha desaprofitat totes les ocasions, sobretot al final, davant d’un Sestao River que ha plantejat un partit molt conservador. 
Imatge de Jaime Mata, un dels destacats del partit (Foto: Carles Miranda)
El Lleida Esportiu no ha pogut passar de l’empat contra el Sestao River al Camp d’Esports. El conjunt de la Terra Ferma no ha tingut un dels seus millors partits, però per insistència, s’ha fet valedor dels tres punts que al final no han pogut ser per la falta de punteria. El plantejament conservador del conjunt de Biscaia, que no ha rematat entre els tres pals en els 90 minuts, no ha deixat fluir el joc dels de Toni Seligrat. Les millors ocasions les han tingut el migcampista Miki Massana, Asier i Jesús Imaz, al final del partit, però no han pogut batre el porter visitant Montero, exjugador del Lleida la temporada passada. 

El tècnic valencià del Lleida Esportiu ha repetit la mateixa alineació inicial que contra el Peña Sport i la UD Logroñés. L’única variant tàctica ha estat el canvi de laterals. Álex Cacho ha passat al dret i Carlos Barreda a l’esquerre. El Lleida ha començat fort i al minut 7, Mata ha tingut la primera ocasió clara. El davanter madrileny ha aprofitat la relliscada d’un central del Sestao per quedar-se davant de Montero, però la seva parsimònia alhora de definir la jugada ha acabat amb la pilota a córner. El conjunt de Biscaia ha respòs amb un cop de cap desviat d’Eneko, a la sortida d’un córner. 

Passat el quart d’hora de partit, Montero s’ha trobat de casualitat una rematada de cap d’Asier, quan el porter havia fet una mala sortida a un córner botat per Colorado. El Lleida, que podia anar per damunt al marcador, ha deixat més terreny al Sestao, que ha dominat més la pilota, això sí, sense crear perill a la porteria d’un recuperat Pau Torres. Abans d’arribar al descans, Colorado, que executa totes les faltes del conjunt blau, ha llençat un potent xut que ha complicat la vida al porter visitant per culpa d’una mala organització de la tanca defensava. 

A la represa, Imaz, totalment recuperat, ha entrat per Miramón, i el Lleida ha millorat. Al primer minut d’aquest segon temps, Milla ha rematat massa alt. El Sestao, que solament ha creat perill a pilota aturada, ha llençat tres faltes seguides al cor de l’àrea sense conseqüències. Aquest any la parella Molo-Medina sembla insuperable en el joc aeri. A prop del minut 20, una rematada de cap d’Asier a centrada de Pere Milla ha fregat el pal visitant. Amb els bascos arreplegats, una rematada de cap desviada d’Eneko, passada la mitja hora de joc de la segona meitat, ha estat l’única aproximació adversària. 

L’entrada de Xisco per Colorado, decisió tècnica, ha revolucionat el matx. Una passada d’esquenes del balear ha deixat sol a Imaz, que ha fet una rematada massa fluixa a les mans de Montero. L’últim canvi de Toni Seligrat, Miki Massana, ha estat el jugador que ha pogut donar la victòria al Lleida amb dues remates de cap. La primera, al minut 85, després d’una centrada acrobàtica de Mediana, ha trobat la resposta del porter visitant. La segona, més clara, ha marxat desviada per mil•límetres quan el Camp d’Esports cantava el gol. Finalment, Pere Milla ho ha intentat sense sort i ha caigut dins l’àrea sense que l’àrbitre xiulés res. 

El Lleida Esportiu ha sumat un punt més al seu caseller, després d’aquest empat sense gols. Els blaus són segons a la classificació amb 7 punts. El pròxim partit del Lleida no serà de Lliga, sinó de Copa del Rei. Els de la Terra Ferma reben aquest dimecres a l’Eibar a partir de les 20:30h. Els de Toni Seligrat, amb menys dies de descans, tindran que enfrontar-se a la quarta jornada a la SD Amorebieta. 

Fitxa tècnica del partit 

Lleida Esportiu: Pau Torres, Álex Cacho (Xisco Hernández 70’), Molo, Biel Medina, Carlos Barreda, Álex Colorado, Pau Bosch, Jorge Miramón (Imaz 46’), Pere Milla, Asier Eizaguirre (Miki Massana 80’) i Jaime Mata. 

Sestao River Club: Montero, Apraiz, Arrizabalaga, Eneko, Larrazabal, Hernaez, Orbegozo, Jokin, Silas, Azkoiti i Ibón Gutierrez. *

Àrbitre: Ángel Enrique Sanz Tarrades (Col·legi valencià); Targetes grogues *  

Incidències: Partit corresponent a la tercera jornada del Grup II de Segona Divisió B. 1.500 persones aproximadament al Camp d’Esports. 

Els Millors 

Molo-Medina: La parella de centrals no deixa passar cap pilota. Encara que no tenen molts recursos treien la pilota, la seva labor defensiva és d’admirar. El Lleida porta tres partits a la Lliga sense rebre un gol, contant el 0-3 de Logroñés. 

Mata: No ha vist porta, però no ha deixat de lluitar amb els centrals del Sestao. Ha baixat moltes pilotes als seus companys i sempre ha tingut idees clares. 

Montero: Ha tingut dos intervencions que han salvat al seu equip de caure derrotat al Camp d’Esports, estadi on no va poder disputar cap minut quan estava a les files del Lleida. 

El Pitjor 

La gespa: Encara no està bé. Al principi del partit semblava que havia patit un canvi considerable, però ha finalitat amb zones molt aixecades. Tindrem que veure com està per al partit de Copa del Rei. 

Álex Cacho: En defensa ha estat correcte, però en atac no acaba d’assentar-se, les seves passades són imprecises i sovint regala la pilota. 

El detall: Jerson Bosch va presencia el partit del seu exequip des de la tribuna del Camp d’Esports. El Sestao és l’únic equip del Grup II que encara no ha estrenat el seu caseller de gols a favor. Amb plantejaments com els d’ahir, és difícil que ho pugui fer.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //