Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 7 de setembre del 2012

La Federació Espanyola de Futbol ha declarat l’existència d’alineació indeguda per part de la UD Logroñés i atorga la victòria al conjunt blau per un resultat de 0 a 3. 

El Lleida ha recuperat el lideratge, compartit amb l’Alavés, del Grup II de Segona Divisió B als despatxos. El Jutge de Competició ha decidit “declarar l’existència d’alineació indeguda” del jugador de la UD Logroñés Víctor Fernández i dóna per guanyat el matx disputat el passat 2 de setembre a Las Gaunas 0-3 a favor del Lleida Esportiu, en virtut del què exposa el Codi Disciplinari en el seu article 76.  

El jugador en qüestió, va ser expulsat la primera jornada de Lliga contra la SD Amorrebieta. L’àrbitre del partit, Adrián Cordero Vega, va escriure a l’acta que: “En el minuto 34 el jugador (17) Fernández Maza, Victor fue expulsado por el siguiente motivo: derribar a un adversario en la disputa del balón malogrando con ello una ocasión manifiesta de gol”. El Logroñés, sense pensar en el canvi de normativa que diu que l’expulsió lleu d’un jugador s’ha de complir en la mateixa competició, no va alinear al defensor en el partit de Copa del Rei davant de la SD Logroñés, que es va disputar el dimecres 29 d’agost. Pensant que havia complert la sanció en el torneig del KO, l’entitat de la Rioja va alinear a Fernández contra el Lleida Esportiu, partit corresponent a la segona jornada de Lliga. 

El matx va acabar amb empat a un, però, hàbilment, el conjunt de la Terra Ferma va impugnar l’enfrontament per l’alineació d’aquest jugador. Després de tres dies, el Jutge de Competició ha donat la raó als blaus. A més, castiga al club de la Rioja a pagar una multa de 3.001 euros per incomplir el reglament. 

Amb aquesta decisió, el Lleida Esportiu recupera el liderat del Grup 2 de la Segona divisió B i el defensarà, novament, aquest diumenge en el partit contra el Sestao River que es disputarà al Camp d’Esports a les 18.00.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //