Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimecres, 29 d’agost del 2012

L’equip local es va imposar a l’Agramunt, equip de segona Catalana, amb gols de Nuno, Biela i Vendrell. Pels visitants va marcar Villa.
Imatge de la plantilla abans d'enfrontar-se a l'Agramunt al seu trofeu (Foto: Josep Canosa)
La U.E.Tàrrega es va imposar a l'Agramunt (3-1) en la 16a edició del Trofeu Ciutat de Tàrrega, en què l'equip dirigit per Edu March es va mostrar superior a un rival de Segona Catalana. A la primera meitat, els locals van dominar el joc en tot moment i van tenir les millors ocasions de gol. Baiget i Rafa van gaudir de les primeres oportunitats, però no van aconseguir batre el porter visitant. Finalment, al minut 30 va arribar l'1-0. Baiget va posar una pilota a l'àrea i Nuno Carvalho, en una acció espectacular del davanter blaugrana, va controlar-la perfectament sobre el punt de penal i es va encarregar de transformar-la en el primer gol de la nit. L'Agramunt hauria pogut igualar el partit abans del descans, però el llançament de Marín, amb molta potencia i col·locació, es va estavellar en un dels pals de la porteria defensada pel blaugrana Joel.

A la segona meitat va seguir el domini de la U.E Tàrrega, amb múltiples ocasions de gol. Així, al minut 7 de la represa, Biela va establir el 2-0 amb un xut des de fora l’àrea, ajustat al pal dret de la porteria defensada per Pere Cases. Poc després, al 65, Esteve, va fer una bona jugada per la banda esquerra i la seva centrada des de la línea de fons, va ser rematada a plaer per Vendrell, que va posar el 3-0 al marcador del municipal Joan Capdevila. La U.E. Tàrrega va estar molt a prop de marcar el quart al minut 70, però l'ocasió de Montoy, en una bona rematada, va acabar al travesser de la porteria de l’Agramunt. Va ser el conjunt visitant, en una contra molt rapida, el que va aconseguir el gol de l'honor al minut 74, gràcies a una jugada personal de Villa que va transformar en el 3-1, un resultat just pel que es va poder veure sobre la gespa.

Abans de començar aquest partit es va fer la presentació oficial de la plantilla blaugrana per a la propera temporada, la qual, està conformada per 23 jugadors, la majoria molt joves, ja que el promig d’edat és de 23 anys. Onze jugadors són nous al club, i dotze, de la temporada passada i anteriors, com és el cas de David Pacheco, que en porta vuit al primer equip blaugrana, o Dennis, amb sis. Això ha fet que el vestidor sigui una autentica pinya, comandada pel tècnic Edu March, que també ja porta set temporades consecutives al capdavant de la nau blaugrana. Tot un rècord, ja que mai, un tècnic havia estat tant de temps al club

La U.E. Tàrrega jugarà dissabte a les 18:00h a Santa Coloma de Queralt i diumenge a Alcarràs.

Fitxa tècnica del partit:

UE Tàrrega: Joel, Alberto,Pere, Domi, Pacheco, Palau, Baiget, Vendrell, Nuno i Eric Pla. També van jugar: Ribera, Biela, Casellas, Juande, Esteve, Samuel i Arnau Pacheco.

CF Agramunt: Cases, Sergi Lluís, Ramon Ribera, Edgard, Josep Maria, Aubets, Joel Gassó, Jose Marín, Marín II, Guixe i Arnau Martí. També van jugar: D. Martí, Puebla, Ferran, Villanueva, Moreno, Pérez, Fran, Valero, Baldillo i Abel.

Gols: 1-0 Nuno (min 33); 2-0 Biela (min 52); 3-0 Vendrell (min 65) i 3-1 Villanueva (min 74).

Àrbitre: Joel Moreno.

Incidències: Trofeu Ciutat de Tàrrega XVI edició i abans del partit s’ha fet la presentació de la UE Tàrrega 2012-13.